2 Mayıs 2010 Pazar

1 Mayıs... İşçinin, emekçinin, futbolcunun bayramı... Kardemir Karabükspor da Taksim'deydi...

Gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek olan işçi takımı Kardemir Karabükspor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılarak işçilerle birlikte Taksim'e yürüdü.

Yerli ve yabancı oyuncularla Taksim''deki kutlamalara katılan Kırmızı-mavili takım, üzerlerinde forma ve başlarında Kardemir işçi baretleri ile birlikte işçilerle birlikte yürüyerek, sloganlar attı. Renkli görüntülere sahne olan Taksim kutlamalarının ardından takım karayolu ile tekrar Karabük''e döndü.

EMENİKE:SAHA DIŞINDA İLK DEFA ALKIŞLANDIK
Kardemir Karabükspor takımının siyahi oyuncusu Emenike 1 Mayıs'a katılmalarıyla ilgili olarak;" Saha dışında ve Karabük dışında büyük bir kitle önünde bu alkışı anlayabilmiş değilim.Bizi mi alkışladılar,fabrika işçilerini mi bilmiyorum.Çok kalabalıktı.Çok mutlu olduk.

YÜCEL İLDİZ:SPORUN DIŞINDA DESTEK BULMAK GÜZEL
Karabükspor'un Taksim'de yapılan 1 Mayıs törenlerinde en çok alkışı alan grup olması başarının mimarı Yücel İldiz'i de sevindirdi."Futbol seyircisinden alkış aldık,çok da sevindik ama bir emek-işçi takımı olarak burada binlerce emekçinin alkışını almak çok göz yaşartıcı bir durum.Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok: