3 Mayıs 2010 Pazartesi

Roma Başkanı Rosella Sensi çılgına döndü


Inter'in deplasmanda Lazio'yu 2-0 yendiği maçta Lazio taraftarının Inter'i alkışlaması ve Lazio'nun "Şampiyonluğu altın tabakta Inter'e sunması" Roma Başkanı Sensi'yi adeta çıldırttı.

Serie A'da şampiyonluğun belli olmasına çok kısa bir süre kala Inter ile kıyasıya bir mücadele içerisinde olan Roma, cumartesi günü Parma'yı 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderliği ele geçirdi ve gözler pazar günü oynanacak Lazio-Inter maçına çevirildi. Inter, Roma'nın ezeli rakibi Lazio'yu deplasmanda 2-0 yenerek 2 puan farkla zirveyi geri alırken Lazio'nun ortaya koyduğu performans ve Lazio taraftarının Interli futbolcuları alkışlaması Roma cephesini ve özellikle de başkan Rosella Sensi'yi çileden çıkarttı.

Sensi, Lazio'nun şampiyonluğu altın bir tabakla Inter'e sunduğunu ifade ederken, "Ben böyle maç kazanmaktan utanırdım" diyerek Inter'e de yüklendi.

Çok kötü bir maç çıkartan Lazio, Inter'e 2-0 mağlup olurken şampiyonluğun en kritik virajlarından biri olan mücadelede goller Samuel ve Motta'dan geldi. Sensi, maç sonunda yaptığı açıklamalarda Lazio'nun ortaya koyduğu futbolun kabul edilemez olduğunu ifade ederken Serie A ile de dalga geçerek "İşte bu gördüğümüz dünyanın en iyi ligi. Tam bir çelişki ligi" dedi.

Serie A lideri Inter ile takipçisi Roma, 5 Mayıs'ta İtalya Kupası finalinde Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. Bu maça da parmak basan Sensi, "Futbol izlemek isteyenler Roma'ya finale gelsin ve görsün" dedi.

Hiç yorum yok: