10 Nisan 2010 Cumartesi

Denizli'nin yeni kehaneti: Son hafta belli olur :))

BEŞİKTAŞ: 0 TRABZONSPOR:0


Turkcell Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. İnönü Stadı'nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu son dakika bilgilerini hemen aktardıktan sonra, gelelim Mustafa Denizli'nin şu meşhur kehanetlerine... Geçen hafta başkentte 2 puan, bu hafta sahasında 2 puan derken birden kafa kafaya geldikleri F.Bahçe'nin 4 puan gerisine düştüler...

Kadıköy'de kazanmak zorunda olan takım Beşiktaş... Bu lig daha fazla karışır mı? Beşiktaş, Saraçoğlu'ndan 3 puan çıkartır mı? Burası bilinmez ama Denizli'nin 27, bilemedin 28 derken hadi 32'ye kadar çıkarttığı kader haftalarına bir yenisi eklenir mi? Doğrusu, 34. haftada her şey belli olur kehanetiyle karşımıza çıkarsa hiç şaşırmayacağım!: ))

Maça baktığımız zaman... Genelde bakarız zaten, oldukça keyifliydi.. Biraz Rıdvan Dilmen ağzı olacak ama helal olsun çocuklara.. Kalecilerin performansı ve bitiricilik konusundaki eksiklikler gol keyfinden bizi mahrum bıraktı ama oldukça çekişmeli, eğlenceli bir 90 dakika izledik..

Trabzonspor'un, G.Saray'dan sonra Beşiktaş karşısında da istekli oyunu, göze hoş gelen organizasyonları dikkat çekici. Şenol hocanın takıma, takımın da Şenol hocaya çok şey kattığı ortada..

Serkan Balcı'yı maçın adamı seçmek geldi içimden...O nasıl bir enerjidir öyle kardeşim, her yere yetişti bu çocuk.. Çizgiden de top çıkarttı, gol de arada vs.. Süper bir maç çıkarttı..

Son olarak da sözüm İbrahim Üzülmez'e.. Kaptan sen bırakınca, İnönü gerçekten seni çok arayacak... Deli dolusun ama hani derler ya, hakikaten işini layıkıyla yapıyorsun.. Seni kimselere değil, Comandante'ye selam olsun diyen Interli Javier Zanetti'ye benzetirim, saygılar sunarım..

Hiç yorum yok: