28 Nisan 2010 Çarşamba

Chelsea'den vefa örneği: )

"This Thursday marks the 40th anniversary of the day we first laid hands on a trophy we had been chasing for over 60 years. Chelsea players had come close before.
We were losing FA Cup finalists in 1915 and in 1967, three years before many of the same players eventually triumphed.
There had been numerous semi-finals too, but at last on a late April evening in Manchester, watched by a packed crowd in the stadium and a record TV audience, Chelsea at last won the Cup."

Chelsea kulübünden anlamlı bir hareket, mavi beyazlıları tarihlerinde ilk kupaya ulaştıran futbolcuları (amcaları diyelim) bulmuşlar ve sohbet etmişler, aradan tam 40 yıl geçmiş...

Onlar da bu zaferi şarap keyfi yaparak kutlamışlar, İngiliz krallarının kupayı kadeh yapma geleneğini de bir güzel sürdürmeyi ihmal etmemişler... Leeds galibiyetiyle gelen zafer ve zafere giden yolda fuleli koşular yapan eski ayak topçularıyla yapılan sohbet resmi sitede yer alıyor... Meraklısına linki de iliştirelim... (http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2036643,00.html)

Not: Amcaların zaferi pencere de kutlamalarını da ilgiyle karşıladığımızı ve 'karşı penceremize' kapak yaptığımızı da not düşelim...

Hiç yorum yok: