3 Nisan 2010 Cumartesi

'Şampiyon' yaz, Google'da ara!

Koşar adım girdi içeriye, hal-hatır sormadan başladı anlatmaya... Bursaspor’un penaltı atışının kural hatası olduğunu düşünüyor, maçın tekrarını istiyorlarmış! Neymiş efendim, penaltı atışı boyalı alanın 30 cm ilerisinden kullanılmışmış... Araya girmesem ‘mış’ların sonu gelmeyecekti!

Antalyaspor’un düşme korkusu var mı? Hayır, dedi... Avrupa kupalarına katılma iddiası var mı? Yok gibi... Hakem hocasını dinlemiş radyoda, kural hatasıymış ve emsal teşkil etmemesi için maçın tekrarlanması gerekiyormuş... Bırak şimdi hakemi de hocasını da... Antalyaspor’un hiçbir iddiası yokken böyle bir çıkış yapması düpedüz rol çalmaktır!

Nasıl yani? Şöyle, lig tablosunu Google gibi düşün! Bugünlerde, ‘şampiyon’ yazdığın zaman google’da ilk sırada Bursaspor’u görürsün... Yani? Yani, kendi adının yanına Bursaspor etiketini yapıştırdın mı... İlk sıralara tırmanırsın otomatikman diyorsun... Aynen! Jeton düşmüştü nihayet... Sonra maç üzerine lafladık, “Bursaspor'un sahasında elde ettiği galibiyet çokları için sürpriz değildi”, diye başladım anlatmaya... (devamını okumak için tıklayınız)


Fenerbahçe sol şeride geçti

Bursalılar dikiz aynasına bakmaya devam etsinler mi? Fenerbahçe sol şeride geçti, kaptırdı geliyor, ne diyeyim, gülüştük... Fenerbahçe’nin tempolu oyununu beğenmiş... Şampiyonluk meselesine takımca inanmış görünüyorlar... Doğrusu ben de Kadıköy’de oynanan oyundan oldukça keyif almıştım...

Maça çok hırslı başladılar, bu son dönemde çok da alışık olmadığımız bir şeydi.. Taraftarın da istediği bu değil mi? Haklısın.. Biraz klişe olacak ama “böyle oynayın, yenilseniz de destek veririz” gibi bir halleri vardı... Aslında “inandık” diye çıktılar sahaya, ne diyorsun onlar da taraftarın rolünü mü çaldı sence, gülüştük... Uzun uzun doyumsuz maçın üzerine lafladık.. G.Saray galibiyeti yaramış senin takıma... “Yaramaz mı, zaten geçen hafta elde edilen derbi zaferi Fenerbahçe'yi yeniden şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri haline getirmişti.. (devamını okumak için tıklayınız)

Bu arada voleyboldaki gururumuz sarı meleklerin şampiyonlar ligi final maçıyla aynı saatte başlayan bu maç, federasyona da selam etmemize vesile oldu...


Kartal’ın iniş takımı

Ankaragücü taraftarına ne demeli? Onlar da google’ın ilk sırasına çıkmanın telaşında mı? Hahaha, zannetmiyorum, Bursaspor ile kardeş takım onlar, her zaman desteklerler birbirlerini... İyi de, madem Bursa’nın şampiyon olması için rakiplerinden birine takımlarının çelme takmasını ‘kardeş payı’ olarak görüyorlar, neden Bursa’yla berabere kalıp iki puanı indiragandi yaptılar o zaman? Beşiktaş eksik kadroyla gelmişti zaten... Sessizlik... İşine gelmedi sanırım? Hayır canım, ne münasebet Mustafa Denizli’nin oyun şablonundaki değişiklişkleri daha çok ilgimi çekti bu kez sadece... Hadi öyle olsun bakalım... Eee, nasıl buldun dahi hocanın hemlelerini? “Beşiktaş'ın şampiyonluk potasına yeniden girmesiyle birlikte zirvede heyecan daha da artmıştı.” (devamını okumak için tıklayınız)

Not: bu yazı sporx.com için yazılmıştır

Hiç yorum yok: